Bland Selv TV

Hvad koster det?

Bland Selv pakker følger foreningens priser på de almindelige tv-pakker En Mellempakke Bland Selv (Bland Selv 10) koster det samme som Mellempakken En Fuldpakke Bland Selv (Bland selv 36) koster det samme som en Fuldpakke - se priserne her.
Der følger automatisk et gratis kort med din bestilling.

Hvis du i forbindelse med ønsket om at få en Bland Selv-pakke, samtidig ønsker at ændre pakken, gælder foreningens generelle regler for pakkeændring - klik her.

Hvordan bestiller jeg?

Du kan kun bestille en Bland Selv-pakke ved YouSee, og du kan læse mere og bestille Bland Selv direkte hos YouSee her. Du skal være opmærksom på, at du er foreningskunde med fordelagtige pakkepriser. Derfor vises Mellempakke Bland Selv og Fuldpakke Bland Selv først efter, at du har indtastet din adresse på YouSee’s hjemmeside.

Om teknik og udstyr:

Ved skift til en Bland Selv-pakke, kan Grundpakkens programmerne fortsat ses på alle fjernsyn. De programmer du selv vælger, ud over Grundpakken, fremsendes som et krypteret produkt, der kræver udstyr til aflæsning af de programmer du selv har valgt.

Der skal derfor bestilles udstyr til de fjernsyn du ønsker at se dine Bland Selv-pakke på. Udstyret kan være en kortlæser, (CA-modul) eller en tv-boks. Du skal selv bestille tv-boks eller kortlæsere til det antal fjernsyn du ønsker at se Bland Selv-pakken på - se mere her.
Hvis du vil vide mere om alternative muligheder for visning - se her.

Kontakt bestyrelsen

Du kan kontakte bestyrelsen her.
Hvis du har spørgsmål produkterne, er du velkommen til at kontakte bestyrelsen i vores telefontid, så hjælper vi gerne med rådgivning.

Spørgsmål vedrørende fakturaer, opsigelse og pakkeskift etc.:
Dansk Kabel TV
Telefon: 76 95 84 10
Email: gfa@danskkabeltv.dk
Åbningstider mandag til fredage kl. 9:00-15:00


Fejlmelding TV og Radio

Servicepartner: Dansk Kabel TV
4332 4700
Man-fred: 9:00 - 22:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 22:00

Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Weekend og helligdage: 10:00 - 20:00